(Rogaland 4 div) Dramatisk da Havørn sikret uavgjort (7!) minutter på overtid

496

Tabellfemmer Havørn tok imot tabellfirer FC Show til toppkamp Torsdag, å det ble en dramatisk avslutning på kampen.

Kampen startet på verst tenkelig måte for bortelaget Fc Show, allerede etter 3 minutter er en Havørn spiller uheldig å løper rett inn i keeper Aleksander Gjerde i show buret etter at Gjerde har tatt ballen, Gjerde blir liggende et par minutt før han kommer seg opp igjen. De første 10 minuttene skjer det svært lite på Tanager Stadion, noen halvsjanser til vær av lagene men ikke mer enn det. 11 minutt spilt, Thomas Skibeli slår en pasning mot toppscorer Daniel Håland, men Håland kommer for sent, men ballen havner hos Karim Skaset som skal slå inn et innlegg, å ballen slås i en bue over Havørn keeper Andreas Marken å i mål, dermed sto det 1-0 til show.

Etter scoringen gikk det ikke lange stunden før Knut Barstad utligner etter at Show keeper Aleksander Gjerde har vartet opp med en god redning. Rett etter scoringen signaliserer Gjerde at han må bytte, å i og med at Show kun hadde 1 keeper tilgjengelig var det duket for midtstopper Joakim Haugen Stokke i mål. Havørn skaper en sjanse umiddelbart å skuddet gikk i tverliggeren og over målet, der var Stokke heldig at Show ikke lå under.

Før pause skjedde det ikke svært, lite sjanser etter 1-1 scoringen å dermed ebbet omgangen ut i 1-1.

I pausen var det duket for nok et keeperbytte hos Show, Stokke går tilbake i midtstopperrollen mens Anders Karlsen tar plass i Show buret. Ryktene skal ha det til at i hans yngre dager var Karlsen keeper på kretslaget.

Det kommer sjanser begge veier, Morten Jensen hos Havørn hadde et par gode frisparkmuligheter, mens Anders Gjerde, Thomas Skibeli å Honar Ismail hadde store muligheter for bortelaget, uten at noen lyktes.

87 minutt spilt Anders Karlsen slår et frispark over Havørn forsvarerne å Daniel Håland header ballen i en bue over Marken i Havørn buret å den går i mål å det står 1-2 på tavla. men 7:30 på tavla så utligner Erlend Vignes  for hjemmelaget å sikrer uavgjort for Havørn.

Kampfakta: 10 Runde Tanager Stadion

Mål Havørn: K. Barstad 13 E. Vignes  90 (+7)

Mål Fc Show: K. Skaset 11 D. Håland 87

Gule Kort: Havørn – Andreas Dale, Mats Økland Hjellestad, Knut Barstad. Fc Show – Daniel Håland, Karim Skaset, Mathias Tomasgaard.

Øvrige Resultater

Forus og Gausel – Sunde 1-2

Jarl – Sola2 1-0

Vaulen – Midtbygden 4-1 (Spilt Fredag)

Banens beste i kampen Morten Jensen (Havørn) dirigerer midtbanen for Havørn godt å er meget rutinert i det han foretar seg.