Draxler: Jeg ønsker meg bort fra klubben

364
Julian Draxler fra VM-kvalifiseringskampen mot Østerrike i 2012. Foto: Wikimedia Commons
Julian Draxler skal være øverst på ønskelisten til PSG Foto: Wikimedia Commons

VfL Wolfsburgs Julian Draxler (22), skal ha et stort ønske om å forlate klubben.

Julian Draxler kom til Wolfsburg for mindre enn et år siden, men allerede nå skal han ha et ønske om å forlate klubben. Det sier han i et intervju med tyske Bilde. Uttalelsene kommer en måned etter, at klubben gikk ut å hevdet at Draxler ikke skulle noen steder.

– Bare to dager etter EM-semifinalen. Pratet jeg med (Wolfsburg trener Dieter Hecking, om situasjonen min og hva jeg ønsker, det er å forlate klubben, sier Draxler, ifølge Bild. Jeg ble forsikret om at da jeg skrev under for klubben i august 2015, at jeg kunne forlate klubben, når muligheten dukket opp. Både fra Hecking, og fra Allofs, sier tyskeren.

Det har lenge vært klart mellom partene at jeg ønsket å spille for en toppklubb i Europa. Når muligheten dukket opp. Både Arsenal, Juventus og Bayern München har vist interesse for 22-åringen. Som var en av Tysklands beste spillere i EM i Frankrike i sommer.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -