Drømmeåpning av Vidar Fk

126

Drømmeåpning av Vidar Fk

På selveste 109 års dagen til Vidar så serieåpnet de hjemme mot Eidsvold Turn, Nærmere 300 mennesker hadde tatt turen i den steikende flotte sola på Lassa Gras.

Helt ut av det blå, så etter kun 5 minutter så får Eirik Jakobsen stå mutters alene å bare sette inn sesongenes første å dermed 1-0 til hjemmelaget drømmeåpning for Stavanger laget.

Like etter scoringen så presser bortelaget på for en utligning, å de overtar hele spillet, men kommer ikke til de helt store sjansene.

13 Minutt spilt og bortelaget noterer seg for sin første store mulighet i kampen, men Egeland redder mesterlig! Stor mulighet der for bortelaget til å få en utligning.

- Annonse -

20 minutter spilt, Å bortelaget maktet fortsatt ikke å score, de fortjener en goal nå.

Mens Eidsvold presser for utligning så helt plutselig 34 minutt inn i kampen så smetter ballen i beina til Mads Bøgild, å den takke han vær å vind for, å dermed 2-0, typisk John Carew scoring.

Vidar har fått trykket opp igjen etter scoringen å like etter 2-0 målet så får Eirik Jakobsen en sjanse til å si game over å sette inn sitt andre men Eidsvold keeperen redder mesterlig.
35 minutt spilt å midtbane krigeren Lasse Ihle får en meget god mulighet men keeper holder fortsatt Eidsvold inne i kampen med en vanvittig syk redning.

Denne kampen leverte!!

Etter hvilen så skjedde det fint lite Ihle hadde et hælspark rett i stolpen.
Men så 90 minutt så kommer innbytter Per Henrik Nag å sier 3-0 og game over, han setter ballen utagbart for keeper.

4-0 ble satt inn da Sebastian Rinaldo Pedersen først skøt rett på keeper men på returen sto Per Hnerik Nag å dermed 4-0.

Sjanser

10-7

Hjørnespark
7-9

Tilskuere

300

Lagene:

Vidar XI:

Egeland – Randulff – Sande – Idland – Berntsen – Tønne Estensen – Bøgild – Erland – Ihle – Kleppa Christensen – Jakobsen

Eidsvold XI:

Midtgarden – Edvardsen – Abshir – Nordlie – Tran – Ingebrigtsen – Økland – Teksum – Trøen – Kristiansen – Nesset

Neste kamp for Vidar er

Lørdag 25:04 Borte mot fjorårets OBOS Liga lag Ull Kisa på UKI Arena.

Eidvold har hjemme mot Donn på søndagen dagen etterpå.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -