Drømmeåpning av Vidar Fk

128

På selveste 109 års dagen til Vidar så serieåpnet de hjemme mot Eidsvold Turn, Nærmere 300 mennesker hadde tatt turen i den steikende flotte sola på Lassa Gras.

Helt ut av det blå, så etter kun 5 minutter så får Eirik Jakobsen stå mutters alene å bare sette inn sesongenes første å dermed 1-0 til hjemmelaget drømmeåpning for Stavanger laget.

Like etter scoringen så presser bortelaget på for en utligning, å de overtar hele spillet, men kommer ikke til de helt store sjansene.

13 Minutt spilt og bortelaget noterer seg for sin første store mulighet i kampen, men Egeland redder mesterlig! Stor mulighet der for bortelaget til å få en utligning.

20 minutter spilt, Å bortelaget maktet fortsatt ikke å score, de fortjener en goal nå.

Mens Eidsvold presser for utligning så helt plutselig 34 minutt inn i kampen så smetter ballen i beina til Mads Bøgild, å den takke han vær å vind for, å dermed 2-0, typisk John Carew scoring.

Vidar har fått trykket opp igjen etter scoringen å like etter 2-0 målet så får Eirik Jakobsen en sjanse til å si game over å sette inn sitt andre men Eidsvold keeperen redder mesterlig.
35 minutt spilt å midtbane krigeren Lasse Ihle får en meget god mulighet men keeper holder fortsatt Eidsvold inne i kampen med en vanvittig syk redning.

Denne kampen leverte!!

Etter hvilen så skjedde det fint lite Ihle hadde et hælspark rett i stolpen.
Men så 90 minutt så kommer innbytter Per Henrik Nag å sier 3-0 og game over, han setter ballen utagbart for keeper.

4-0 ble satt inn da Sebastian Rinaldo Pedersen først skøt rett på keeper men på returen sto Per Hnerik Nag å dermed 4-0.