Duo til Arsenal?

136
Arsene Wenger
Arsène Wenger Foto: Wikimedia

Arsenal skal etter signede jakte Morgan Schneiderlin og Christoph Kramer nå som overgangsvinduet åpner i Januar.

Ifølge Daily Star kommer Arsenal til å legge inn et veldig bra bud på Morgan Scheiderlin foran nesa på Tottenham. Den 25-årige franske landslagsspilleren ble tvunget til å bli i Southampton i sommer, men han har antydet at han vil bort igjen i Januar.

Daily Mail skriver at Arsenal jakter en annen midtbanemann, nemlig Christoph Kramer. Den 23-årige tyske landslagsspilleren er for øyeblikket utlånt til Borrusia Mönchengladbach fra Bayer Leverkusen.

Arsene Wenger skal forberede et bud på ca 200 millioner kroner for å sikre Kramer, men han får hard kamp fra flere andre storklubber som Real Madrid.

- Annonse -

Bayer Leverkusen skal på sin side kreve ca 250 millioner kroner for å slippe Kramer i Januar. Ifølge Daily Mail er også Lars Bender fra Bayer Leverkusen et alternativ for Arsenal.

Londonklubbens franske manager bekrefter at det kan bli signeringer i Januar.

– Det finnes en stor forskjell fra bildet folk tegner av meg og realiteten. Jeg er ikke redd for å bruke penger, om dere blir med meg ut en kveld så vil dere forstå det sier Wenger ifølge Goal.com og fortsetter:

– Det jeg ikke liker, er å bruke penger som jeg ikke har. Nå har jeg penger så da er det ikke noe problem å bruke dem. Det jeg kjempet mot var å bruke penger klubben ikke hadde og dermed sette klubbens fremtid på spill.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -