Eintracht Frankfurts storscorer klar for Real Madrid

198

Den spanske storklubben Real Madrid har bekreftet kjøpet av Eintracht Frankfurt-spissen Luka Jović.

Los Blancos er for alvor i gang med sommerkjøpene innenfor den kommende sesongen. Nå skriver den spanske storklubben i en pressemelding at de er kommet til enighet med den tyske Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt om et kjøp av den serbiske spissen Luka Jovic. Nå gjenstår bare den obligatoriske legesjekken før overgangen er i boks og spilleren kan ikle seg Real Madrid-drakten.

Fikk gjennombruddet denne sesongen

Serberen fikk gjennombrudd denne sesongen og banket inn 17 mål i serien. Kun Borussia Dortmunds Paco Alcácer og Bayern Münchens Robert Lewandowski scoret flere mål i denne sesongen av Bundesliga. Spilleren skal ha skrevet under på en kontrakt frem til til 30. juni 2025.

Enorm gevinst for et salg

21-åringen som var på lån i utgangspunktet. Men klubben fra Frankfurt valgte å kjøp ham, slik at de kunne få en vanvittig sum for spilleren ved et salg. For da de sikret seg serberen fra Benfica på en toårig låneavtale i 2017, ble de enige om opsjon på 58 millioner kroner.

Den tyske fotballjournalisten Raphael Honigstein meldte tidligere at Eintracht Frankfurt kunne komme til å selge Jović for tolv ganger så mye i samme overgangsvindu. Ingen av klubbene har kommet med noe slags form for pris på kjøpet av serberen. Dermed blir Jović den første store overgangen i det som er ventet å bli en travel sommer for den spanske giganten.

 

Kommentarer

kommentarer