Embolo har signert femårskontrakt med Schalke

168

Embolo har signert femårskontrakt med Schalke

Den 19 år gamle sveitsiske landslagsspilleren Breel Embolo er klar for Schalke 04. Dette melder Schalke selv på sine nettsider. Embolo har skrevet en femårskontrakt fram til 30. juni 2021. Han kommer fra FC Basel.

“Vi har klart å bringe inn et stort angrepstalent som allerede har mye internasjonal erfaring og som også var ønsket av flere andre europeiske klubber,” sier Schalkes sportsdirektør Christian Heidel til klubbens egen nettside.

Les også: Basel har avslått budet fra Wolfsburg på Embolo

Embolo har spilt i alle de fire EM-kampene til Sveits, og har allerede 14 landskamper (en scoring). Han er født i Yaoundé i Kamerun, og startet karrieren i Nordstern, en mindre klubb i Basel. I 2010 kom han inn i FC Basels akademi. Han fikk sin profesjonelle debut for FC Basel 16. mars 2014. I samme kampen mot FC Aarau scoret han også sitt første mål for FC Basel.

- Annonse -

Totalt har han 21 mål på 60 ligakamper for Basel, og har 14 assists. Han har spilt åtte kamper i Champions League (en scoring), fire kamper i kvalifisering til Champions League (en scoring), 12 kamper i Europa League (to mål). Han har tre ligagull på rad med FC Basel.

Les også: Topp 50: De største talentene

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -