Emery vil ikke selge Di Maria

244

Paris Saint-Germain treneren Unai Emery ønsker å beholde den argentinske stjernespilleren Angel Di Maria, det til tross for at han må spille andre fiolin i PSG.

Angel Di Maria er ikke lenger selvskrevet i en startoppstilling for Paris Saint-Germain, etter at klubben hentet Neymar i sommer. Argentineren har spilt 13 kamper for PSG så langt denne sesongen, men flest parten har blitt som innbytter. Noe som har ført til at den tidligere Real Madrid-spilleren er utilfreds med rollen i klubben. Men nå ønsker PSG-treneren Unai Emery å beholde Di Maria i klubben.

– Angel spilte mot Lille og i kampen mot Strasbourg. – Jeg har snakket med ham og klart forklart for ham om hans nåværende rolle i laget. Så han vet situasjonen. Kanskje han vil spille mer, men jeg har fortalt ham at han fortsatt er viktig for meg og laget.

– Jeg håper han holder seg skarp og er klar når han får sjansen – enten fra start eller som innbytter, sier Emery til ESPN.

Angel Di Maria har spilt 108 kamper for Paris Saint-Germain og scoret 33 mål.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -