– Emre Mor må forandre sin mentalitet

444

Om Emre Mor ønsker mer spilletid i Celta Vigo, så må han endre mentaliteten sin. Det kommer fra Celta Vigo-treneren Juan Carlos Unzué.

Det har vært dårlig med spilletid for Emre Mor i Celta Vigo, hvor han bare har fått 209 La Liga-minutter fordelt på ni kamper og to Copa del Rey-kamper. Det til tross for at han har en prislapp på nærmere 100 millioner norske kroner.

Om du spør Celta Vigo-treneren, Juan Carlos Unzué, bør Emre Mor endre sin mentalitet snarest om han ønsker å se frem til mer spilletid i klubben:

– Emre Mor må begynne å skjønne snart at det holder ikke bare med tekniske ferdigheter, det er ikke nok til å fortjene mer spilletid. Det er ingen mirakler eller tilfelle, sier Unzué ifølge AS.

– Han er en ung gutt, og han spilte ikke mye for Dortmund i fjor. Han må forandre tilnærmingen sin raskest mulig. Han har kvalitetene inne, men vi ser etter det kollektivet holdninger fra alle spillere. Han bør ta kontroll over det, og prøve å gjøre det mer effektivt når han spiller kamper, avslutter Unzué.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -