En vanvittig fotballhøst i vente

180

En vanvittig fotballhøst i vente

Nå som Champions League-gruppene er trukket, er fotballbordet for høsten dekket med delikatesser på rekke og rad. Høydepunktene blir mange og jevnlige, og her skal vi se på noe av det vi kan glede oss til i ukene og månedene som kommer.

Den første storkampen i Champions League kommer allerede i første runde. Premier League-formlaget Manchester City tar imot regjerende Serie A-mester og tapende Champions League-finalist fra forrige sesong i Juventus. To lag fullpakket med stjerner setter forventningene i taket, og starter høstens Champions League-fest med et brak. Som vanlig kan du øke adrenalinet når du ser på fotball ved å slenge inn en tippelapp, og her finner du alt om fotball-tipping.

Vi kan også glede oss til fantastiske kamper i Europa med Arsenal og Bayern München i samme gruppe, samt at Paris Saint-Germain og Real Madrid både skal møtes innbyrdes, og skal til Söta Bror for å spille mot Zlatan Ibrahimovics tidligere klubb Malmö.

3518112999_f08910bd71_z
Champions League er endelig tilbake! Bilde: Flickr

Premier League

- Annonse -

Ellers er det retur til Champions League for Manchester United, som selv tar imot Liverpool til årets første nordvest-derby i Premier League i midten av september. Den kampen er starten på flere uker med deilige kamper fra fotballøya. Uken etter møtes nemlig Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge.

Årets første ordentlig saftige Super Søndag er første helgen i oktober. Da får vi servert både Merseyside-derbyet og Arsenal – Manchester United på samme dag. Da er det heller ikke dumt at vi kan varme opp med Chelsea – Southampton kvelden i forveien.

Før oktober er omme skal også Manchester-derbyet utspilles, samt at Chelsea tar imot Liverpool i London. Sistnevnte oppgjør har det siste tiåret blitt en virkelig karamell for fotballelskere, og rivaleriet er nok ikke mindre i år heller.

El Clasico

Ingen fotballhøst uten et El Clasico i Spania. Real Madrid er vertskap for Barcelona i slutten av november i runde 12 av årets La Liga. Luis Suarez, som tilfeldigvis var tilbake fra suspensjon i tide til fjorårets første El Clasico, er én av mange stjerner som nok sikler etter å bli matchvinner i den storkampen. Vi gleder oss allerede.

Spillere å se opp for

Stjernespillerne figurerer på rekke og rad i Europas beste klubber, med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i spissen. Det er derimot noen spillere det knyttes større forventninger til, mye grunnet potensialet som bor i dem. Hvordan vil for eksempel Martin Ødegaard gjøre det denne høsten? Kommer han i det hele tatt til å få spille for Real Madrid?

Og hva med noen av sommerens største signeringer. Pedro fikk en pangstart i Chelsea og scoret i debuten, men kan han holde det nivået oppe? Vil Memphis Depay bli en større suksess i Manchester Uniteds nummer 7-trøye enn forgjengeren Angel di Maria? Når vi først nevner den fotrappe argentineren stilles det spørsmålstegn til hvordan han omstiller seg til fransk fotball og Paris Saint-Germain.

Det er med andre ord en rekke ting å se frem til denne fotballhøsten. Vi gleder oss allerede, og skal ha tippelappene klare for å øke spenningen enda litt mer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -