En Vidal inn og en Vidal ut!

353

Da er det bekreftet at Arturo Vidal er Barcelonaspiller. Prisen er på 19 mill. EUR pluss 3 mill. i variabler. Valverde kommenterer det vi antydet at chileneren er en kriger som han trenger for å erstatte Paulinho.  Arturo Vidal er 31 år og har signert en 3 års kontrakt. En merritert spiller etter sine år i Juventus og Bayern Munchen. Han har også 98 landskamper for Chile.

Aleix Vidal har signert for Sevilla for 9 mill. EUR pluss 2 mill. i variabler. Catalaner som kom fra Sevilla til Barcelona i 2015, men har ikke klart å spille seg til en fast plass i laget.

La Liga har en regel om at man kan ha kun 3 spillere utenfor EU. Barcelona har nå 5 spillere uten EU-pass. Messi, Suarez, Marlon, Mina og Vidal. (Coutinho har fått portugisisk pass i sommer pga. sin kone). Dette betyr at Marlon og Mina vil bli solgt før overgangsvinduet stenger.

Det ser ut til Mina er veldig nære Manchester United, men det er mange aktuelle stoppere som er på Mourinhos liste. Når det gjelder Marlon Santos, så virker Nice til å være interessert i brasilianeren.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -