Endelig jubel i Bergen

161
Brann kunne endleig juble for en seier. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

(Brann – Strømsgodset 3-0). Rekken med strake tap er endelig brutt i Bergen. Søndag tok Kåre Ingebrigtsen sine menn sin første seier i Eliteserien etter seks strake tap.

19-åringen Aune Heggebø scoret det første målet i kampen etter et perfekt forarbeid fra Kasper Skaanes. Heggebø headet ballen i nettet etter 14 minutters spill i Bergen.

Aune Heggebø omfavnes etter sin første Brann-scoring. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Hjemmelaget doblet til 2-0 etter 28 minutters spill. Eller det vil si det var et selvmål fra Gustav Valsvik etter et hardt innlegg fra Robert Taylor.

Brann hadde mye å juble for søndag kveld. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

3-0 var det Moonga Simba som ordnet to minutter før full tid. Det var hans første scoring i Brann-drakten.

-Det var sinnssykt deilig. Det er nesten en blanding mellom glede og lettelse med den tøffe starten. Å få sitt første mål var en veldig deilig følelse, sier Aune Heggebø i et intervju med Branns nettsider.

Ole Didrik Blomberg oppsummerer kampen på følgende vis til Fotballnerd.no

– Mange tunge bein, varmt i luften, og vi trengte en seier. Jeg synes vi spiller en god kamp, og får endelig litt marginer med oss, sier Blomberg til Fotballnerd.no

Kåre Ingebrigtsen var en lettet mann etter kampen.

–Det var utrolig godt. Guttene har fortjent å vinne 3-0. Det er tungt å tape sju på rad. Denne landslagspausen hadde blitt tung uten tre poeng. For oss betyr det alt. Jeg er stolt av denne gjengen, sier Ingebrigtsen til Discovery etter kampen.

Strømsgodsets Ole Enersen var skuffet og ordknapp etter kampen.

– Jeg har ikke så mye annet å si enn at det var en tung kamp, sier Enersen til Fotballnerd.no