Engelsk journalist om Højbjerg: Han har vært imponerende

227
Pierre- Emile Højbjerg kan være på vei tilbake til Bundesliga og Hertha Berlin. Foto: Southampton FC

Den tidligere Bayern München-spilleren Pierre-Emile Højbjerg har fått et nytt liv etter overgangen til engelsk fotball.

Det har vært ett par vanskelig år for den sympatiske dansken Pierre-Emile Højbjerg. Etter han ble kåret til årets unge spiller i Bayern München, møtte den ungen midtbanespilleren på store problemer med å innfri forventningene, som klubben håpet han skulle gjøre. Hvor han også har vært på en rekke mislykkede låneopphold, men i fjor skiftet han beite fra Bundesliga til engelsk fotball og Premier League, hvor han nå har stor suksess i Southampton.

- Annonse -

I debutsesongen for Southampton fikk han en godkjent. Denne sesongen startet forferdelig, og for en måned siden hadde han nesten ikke spilt ett eneste minutt for Southampton. Men en måned senere fikk han muligheten, og han tok godt vare på den. Siden den gangen har han fått økt spilletiden, og den engelske journalisten, Ben Fisher, er imponert over utviklingen hans.

– Det føles litt som om november måned, var en slags milepæl i karrieren sin, og situasjonen hans er noe helt annet den dag i dag. Nå må klubben vurdere situasjonen på en helt annen måte enn før, sier Ben Fisher, til Extra Bladet, og legger til:

– Det har vært noe helt annerledes å se Pierre-Emile Højbjerg i de siste kampene, hvor han faktisk får sjansen til å spille de kampene. Til slutt har han vært spilleren som folk forventet å se fra start av i kampene. Det har vært imponerende. Dessverre var det ikke den samme muligheten forrige sesong, og situasjonen var ekstremt komplisert for ham, avslutter Ben Fisher.

Kommentarer

kommentarer