Enorm interesse for 1. divisjonskamp

230

Fredrikstad Fotballklubb melder om enorm interesse i forkant mandagens 1. divisjonsoppgjør mellom FFK og Strømmen. Over 7000 billetter skal allerede være solgt mandag morgen. 

Mjelde-effekten virker virkelig å ha satt sitt preg på den fotballgale byen fra Østfold og folk går nå mann av huse for å sikre seg billetter til det som ligger an til å bli årets best besøkte fotballkamp i OBOS-ligaen. Uten at kveldens motstander Strømmen skal anses som blant de mest attraktive og severdige motstanderne i divisjonen, virker det likevel ikke å bety nevneverdig mye for FFK-publikumet som virkelig har fått troen tilbake etter fem kamper på rappen uten tap.

– At vi nå ligger an til å få over 7000 tilskuere i en slik kamp er fantastisk. Vi må bare la oss inspirere og motivere av det til en enda større innsats. Publikum kommer for å se et hardtarbeidene Fredrikstad-lag som ønsker å gå i angrep. Det skal vi gi de, sier FFK-trener Mons Ivar Mjelde til Fredrikstad Blad i forkant av kampen.

 

- Annonse -

Kampen sparkes igang kl. 19 og sendes på TV2 Zebra.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -