Er Chelsea tilbake?

213

Fjorårets sesong var en eneste stor mislykelse for Chelsea og ingenting tilsa at de hadde vunnet Premier League året før. Spillerne spilte uten integritet og Hiddink tok over roret. Mye har skjedd siden fjorårets sesong. Conte har blitt ny trener og en rekke nye signeringer har blitt gjort. I pre-season var Chelsea overbevisende og ingenting tilsa at de ikke skulle være det samme når Premeir League brakte løs. Nå er første kamp spilt og det er et energisk Chelsea-lag vi så.

 Første kamp i 2015/2016-sesongen var en vekker for Chelsea-mannskapet. Arsenal sto for døren i kampen om Community Shield og det skulle endelig bli en revansj for Arsene Wenger. Kampen etter var nok en nedtur for Chelsea og det endte opp med 2-2 mot Swansea. En hver ekspertkommentator sa at det ville gå over, men ingenting skjedde. Laget spilte uten integritet og spillerne virket slitne. Først når Hiddink tok over roret skjedde det noe.

Hiddink har en fortid i Chelsea som en redningstrener. Han har gjort det en gang før og gjorde det en gang til. Men Roman Abramovich er en eier med liten empati for trenerne og Hiddink var ferdig etter sesongen. Inn døren kom Antonio Conte og han har hittil vært en åpenbaring for Chelsea-laget.

Den energiske italieneren har gjort nye signeringer og viste gode trender allerede fra dag 1. Nå er første kamp spilt og det var ingenting annet enn enestående. Laget dominerte kampen og lysten til å vinne var tilbake. Selv om det ikke ble skapt all verdens av sjanser, er det flere gode tendenser og Chelsea vil være med i kampen om titlene i årets sesong. Med andre ord, Chelsea er tilbake.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -