ESPN: Martial tilbudt ny kontrakt

137
Anthony Martial har blitt tilbudt ny kontrakt med Manchester United. Foto: Дмитрий Голубович, Wikimedia.

Anthony Martial har i sommer blitt heftig linket bort fra Manchester United i sommer, men ifølge ESPN har han nå blitt tilbud en ny kontrakt med klubben.

Ifølge ESPN har Manchester United tilbudt Anthony Martial en ny og svært lukrativ femårskontrakt. Franskmannen har sjelden vært en viktig del av Jose Mourinhos planer, men ESPN mener at det skal være etter instrukser gitt av Woodward.

Martial som ble hentet til Manchester United tilbake i 2015. Da som 18-åring, og fikk allerede sin debut mot erkerivalen Liverpool. Men under Mourinho har det blitt dårlige med «spilletid» for 22-åringen.

22-åringen som også ser ut til å være ute i «kulden» hos Jose Mourinho var ryktet til flere storklubber i Spania, Tyskland og Frankrike. Men nå ser det ut til at, «pipen,» har fått enn annen tone.

Den 22 år gamle franskmannen har spilt 137 kamper for Manchester United, og i disse kampene har han bidratt med 36 poeng. I denne sesongen har han bare 60 minutter på banen. De kom i 2-3 tapet mot Brighton i andre runde av Premier League.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -