Etter 22 år: Andres Iniesta forlater Barcelona

360
Andres Iniesta har bekreftet at han forlater Barcelona etter sesongen. Bilde: Кирилл Венедиктов, Wikimedia.

Den spanske landslagsspilleren Andres Iniesta har bekreftet at han forlater serielederen FC Barcelona etter sesongen. Det forventes at 33-åringen fortsetter karrieren i en klubb i Kina.

– Denne sesongen er min siste sesong i klubben. Jeg vil takke mine kolleger og alle mennesker som har vært her hver dag i mange år. Det er dem som gjør meg bedre fra dag til dag, sier Iniesta.

Iniesta kom til Barcelona som 12-åring i 1996. Siden 2002 har han spilt 669 obligatoriske kamper for klubben. Med Barcelona har Iniesta blant annet vunnet serien åtte ganger, og Champions League fire ganger.

Denne sesongen har Barcelona allerede vunnet den spanske cupen, og trenger kun én seier ut av de siste fem kampene for å vinne ligagullet.

- Annonse -

For Spania har Iniesta så langt spilt 127 landskamper. I 2010 vant han VM i Sør-Afrika med landslaget, og scoret det avgjørende målet i finalen i Nederland.

Iniesta bekrefter også at han ikke kommer til å spille i Europa neste sesong.

– Jeg har sagt at jeg aldri kommer til å spille mot Barca. Derfor kommer jeg ikke til å spille i Europa, sier han.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -