Ettertraktet EM-vinner signerte for Inter

226
Joao Mario (t.h.) har signert for Inter etter overgang fra Sporting Lisboa. (Foto: Wikimedia Commons)

Inter har kjøpt Joao Mario fra Sporting Lisboa. Joao Mario har vært linket til flere storklubber gjennom hele sommeren. 23-åringen var med og vant EM for Portugal i sommer.

Det var først Sporting som gjorde det kjent at de har solgt Joao Mario for 45 millioner euro, senere ble det kjent at det er Inter som er kjøperen. Han ble presentert for klubbens supportere sent søndag kveld.

Joao Mario spilte i samtlige sju EM-kamper for Portugal, og det er ventet at hans underskrift med Inter blir fulgt opp med at den brasilianske spissen Gabriel Barbosa signerer for de blåsvarte.

LES OGSÅ: Frank de Boer ny trener i Inter
LES OGSÅ: Tabelltips topp fire i Serie A

- Annonse -

Inter har ikke gjort det kjent hvor lang kontrakt portugiseren har med klubben, men president Erick Thohir gjorde det kjent at de har fulgt Joao Mario lenge.

“Vi er veldog glad for å ha Joao Mario i Inter. Han er en toppspiller vi har fulgt med lenge. Han vil ytterligere forsterke en allerede sterk stall,” sier Thohir.

Klubbeier Jindong Zhang var veldig imponert over det han så av Joao Mario i EM.

“Jeg fulgte Joao gjennom hele europamesterskapet og så Portugals finaleseier. Jeg håper han vil oppnå mer suksess i Inter-trøya,” sier Zhang.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -