Ettertraktet stortalent åpner for en overgang bort fra Bordeaux

331

Flere av klubbene i Premier League var interessert i Bordeauxs stortalent Malcom de Oliveira

Flere ønsket å hente brasilianeren i vinterens overgangsvinduet, nå forteller brasilianeren at det ikke var hans beslutning om å bli i Bordeaux. 20-åringen som ble tidligere i år kalt inn på teppet av klubb-ledelsen etter at han skal ha delt en video på sosiale medier. Men det er ikke første gangen han visstnok har problemer for utenomsportslig oppførsel. Sist gang var det en selfie med Neymar som ikke ble godtatt av klubben.

Malcom har hatt en flott sesong så langt i den franske toppdivisjonen for Bordeaux, noe som selvfølgelig har gjort spilleren til en ettertraktet, mann blant flere klubber utenom Frankrike. I Premier League har flere av storklubbene fått øynene opp for brasilianeren som nå spiller for Bordeaux som sliter i den franske ligaen.

Ønsket seg selv bort i vintervinduet

– Jeg ønsket å komme meg bort fra klubben, det er sannheten sier skal han ha sagt ifølge Telefoot.

- Annonse -

-Det er min drøm å ta et skrittet videre, men jeg snakket med presidenten, og han sa at han trengte meg her.

Arsenal og Tottenham var blant klubbene som var ut etter brasilianeren, , og de kan få han til sommeren. Hvor han mest sannsynligvis vil forlate klubben så snart sommervinduet åpner.

– Jeg fortalte presidenten at han kunne stole på meg helt til slutten av sesongen. Jeg vil gjøre alt for å sikre Bordeaux et sted blant topp 6. 20-åringen har så langt levert åtte mål og fem assist i Ligue 1 denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -