Før Kampen: Augsburg – Liverpool

110

Jürgen klopp returnere tilbake til Tyskland.

Augsburg – Liverpool (WWK-Arena, 21.05):

I kveldens kamper i Europa League kan man blant annet følge Jürgen Klopps første kamp som trener på tysk jord etter at han forlot Borussia Dortmund etter forrige sesong. Augsburg tar nemlig imot LIverpool på WWK-Arena torsdag kveld. Klopp har hatt en varierende Liverpool-karriere så langt.

Laget ligger på 8. plass i Premier League, men kommer fra en overbevisende 6-0 seier mot Aston Villa sist helg. Augsburg har på sin side ikke vunnet en eneste offisiell kamp i 2016, og er nok mer opptatt av å berge plassen i Bundesliga enn å komme langt i Europa League. Siste helg ble det 1-3 tap hjemme mot Bayern München.

Augsburg mangler blant andre Piotr Trochowski, Jan Morávek, Marco Schuster og Jeong-Ho Hong. Det er også mulig at trener Markus Weinzierl kommer til å hvile en del spillere til helgens meget viktige kamp mot Hannover.

- Annonse -

Liverpool har slitt med skader denne sesongen, og mot Augsburg er blant andre Dejan Lovren, Martin Skrtel, Joe Allen og Adam Lallana ute. Dersom Liverpool presterer på det nivået de er kapable til bør de kunne sikre seg en seier her, men de tidligere denne sesongen ofte vært ustabile, og tidvis sluppet inn enkle baklengsmål.

Augsburg på sitt beste er kapable til å ta poeng her, men er nok mer opptatt av ligaen. Kampen er forøvrig også  Emre Cans første retur til Tyskland som spiller etter at han forlot Leverkusen til fordel for Liverpool sommeren 2014.

Stadion: WWK-Arena, Augsburg

Kampstart: 21:00

TV: MaxFotball

Tips: B.

Lagoppstilling:

 

Innlegget Før Kampen: Augsburg – Liverpool dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -