Europa League: Mareritt trekning for Malmö

502
Hvem trodde at norsk fotball ville savne Europa League?! Europa League logo

I dag ble 16-delsfinalene i Europa League trukket. Hvor blant annet lag som Chelsea, Napoli, Inter og Arsemal befinner seg i.

Og det blir en rekke godbiter i Europa League starter opp på nyåret, hvor flere av de største klubbene i Europa deltar fremdeles. Vi har også med mange nordmenn på forskjellige klubber, selv om vi ikke har norske lag med videre.

Malmö med Andreas Vindheim møter Chelsea. Red Bull Salzburg med Fredrik Gulbrandsen og Erling Braut Haaland skal møte Club Brugge. Sander Berges Genk møter Slavia Praha, Martin Linnes’ Galatasaray møter Benfica, Omar Elabdellaouis Olympiakos møter Dynamo Kiev, Kristoffer Ajers Celtic møter Valencia, Veton Berishas Rapid Wien møter Inter, mens Valons Lazio skal møte Sevilla i det som kanskje er rundens toppkamp.

Her er 16-delsfinalene:

- Annonse -

Viktoria Plzen – Dinamo Zagreb
Club Brugge – Red Bull Salzburg
Rapid Wien – Inter
Slavia Praha – Genk
Krasnodar – Bayer Leverkusen
FC Zürich – Napoli
Malmö – Chelsea
Sjakhtar Donetsk – Eintracht Frankfurt
Celtic – Valencia
Rennes – Real Betis
Olympiakos – Dynamo Kiev
Lazio – Sevilla
Fenerbahce – Zenit
Sporting CP – Villarreal
BATE Borisov – Arsenal
Galatasaray – Benfica

Kampene spilles 14. og 21. februar. Det er et unntak av hjemmekampene til Fenerbahce (12. februar), Sevilla (20. februar) og Arsenal (20. februar). Disse tre må spille på andre kampdager for at de ikke skal spille hjemmekamp, samtidig som andre representerte lag fra samme by.

[pro_ad_display_adzone id=»45531″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -