Europeiske toppklubber vil ha Buffon

237

Gianluigi Buffon har nylig offentliggjort at han skal forlate Juventus etter Serie A siste runde i helga, men det er ikke garantert at han legger opp.

Alle trodde 40åringen ville spille sin aller siste kamp hjemme i Juventus Stadium mot Verona. Han hadde også takket nei til en slags avskjedskamp med landslaget i juni, altså var det klart at en lang og suksessrik karriere var endelig over.
Derimot er Buffon fremdeles en tiltrekkende kandidat for europeiske topplag, i tillegg til rike, men mindre krevende, destinasjoner som MLS og Kina.

På jakt etter Mesterliga igjen

Ifølge fransk avis Le Parisien har Paris Saint-Germain forberedet en fet toårskontrakt for Buffon.
PSG har ikke funnet ennå en pålitelig keeper i verken Trapp eller Areola, derfor ser Gigi et greit valg ut som nødløsning og tutor til en eventuel ung profil. Klubben har kastet bort hundrevis av millioner og Champions League gull er fortsatt et ønskedrøm. Noe PSG og den italienske legenden har til felles.
Tilbudet er spennende og Buffon sin agent har bekreftet noe er på vei.
«Vi har jo kontakt med klubbene som er verdt Gigi sin prestisje – sa Silvano Martina til italiensk Radio Sportiva – Noen er veldig interessante og han skal vurdere dem».

Men er en 1978-modell fortsatt i stand til å prestere på høyeste nivå?
«Posisjonering er Gigi sin styrke, derfor har han ikke mistet noe, som ellers skjer til keepere som stoler mer på refleks – mener Martina – Talent er uendret og han er frisk: det er bare naturlig at han tenker å fortsette. Han skal ta 10 dager til å overveie fremtiden».

- Annonse -

En gammel fiende eller en ny rolle

Manchester United er også interesserte, ifølge Tuttosport. Juventus’ ikon og Inter sin legende Mourinho i samme klubb… dette skal føre til noen merkelige og ubehagelige øyeblikk.
Til slutt har Buffon også noen tilbud for andre stillinger i fotball, men han trives så godt mellom stengene at det er vanskelig å forestille oss han bak et skrivebord or i dress på tribuner.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -