Everpool – sammensatt lag foran derbyet!

232

Everpool – sammensatt lag foran derbyet

Søndag kl. 14:30 sparkes årets første Merseyside-derby i gang, og det spilles mellom to lag som ikke har fått seriestarten helt i sitt spor. Liverpool har skuffet i forhold til forventningene, og de antatte forsterkningene har ikke slått til. De har slitt i Europa, og presset øker stadig på trener Brendan Rodgers. Everton har variert i resultater, og ligger på en syvende plass med 12 poeng. Forrige kamp vant de 3-2, og Lukaku er virkelig i form foran storkampen på Goodison Park.
To av våre skribenter har satt sammen et «Everpool» lag. Her er det en blanding av nåværende Everton og Liverpool spillere, og dette er laget vi tror ville vært det beste:

Formasjon: 3-4-3

Målvakt: Simon Mignolet
Dette var et vanskelig valg. To keepere som har et bra toppnivå, og et lavt bunnivå. Begge har variert i prestasjoner denne sesongen, men vi havnet til slutt på Mignolet. Han er hakket bedre på det meste, og er god til å sette i gang spillet raskt.

Forsvar: Seamus Coleman
Denne var vrien. Både Coleman og Clyne er to meget gode backer. Clyne har ikke imponert veldig denne sesongen, men han har et godt potensiale. Coleman er hurtig, og sterk en mot en. Også sterk i det offensive spillet. Han har vært en av de beste høyrebackene i ligaen de 2-3 siste sesongene.

- Annonse -

Forsvar: John Stones
Stones er en stor og sterk midtstopper. Ballspillende forsvarspiller med godt tempo, og har virkelig et godt utviklingspotensiale. Ble jaktet av mange storklubber, og kommer til å bli en viktig brikke for Everton denne sesonen.

Forsvar: Phil Jagielka
Jagielka er en bauta av en midtstopper. En viktig spiller for Everton i fjor, og vil bli det i år. Han viste i fjorårets derby at han hadde krutt i støvelen. Kanskje vi får se det på Goodison?

Midtbane: James Milner
Milner fikk ikke den optimale starten i Liverpool-trøya, men har kommet seg utover i sesongen. Han har tatt over kapteinsbindet i Hendersons skadefravær, og har fått et mål og en assist.

Midtbane: Ross Barkley
En ung og lovende midtbanespiller. En veldig viktig brikke i puslespillet til Everton, og har gang på gang vist at han skyter som en gud. Kan bli veldig avgjørende for Everton i derbyet.

Midtbane: Jordan Henderson
Henderson som tok over kapteinsbindet for Liverpool etter Steven Gerrards avskjed kan vise seg å bli meget viktig for Liverpool denne sesongen. Han har fått noen sesonger i Premier League, og er på sitt beste en av de aller beste midtbanespillerene i ligaen.

Midtbane: Philippe Coutinho
Coutinho er kanskje Liverpools beste spiller. En rask, teknisk spiller som kan gjøre veldig mye på egenhånd. Han har også et godt skuddbein, og har gang på gang reddet Liverpool fra nederlag. Coutinho må funke dersom Liverpool skal ta med seg tre poeng hjem fra Goodison.

Angrep: Daniel Sturridge
En rask og god ballspiller for Liverpool. Han kommer rett tilbake fra skade, og viser at han kan skåre mål. Han kan gjøre veldig mye på egenhånd, og vil gjøre det svært vanskelig for Evertons forsvarsrekke.

Angrep: Romelu Lukaku
Lukaku har virkelig funnet formen i det siste. En stor og sterk spiller, som også har god fart. En god skuddfot, og er alltid åpen for en pasning. En av ligaens beste spisser.

Angrep: Steven Naismith
Skyggespissen som ble goalgetter. En spiller med gode basisferdigheter, og scorer når det gjelder som mest. Du vet aldri hvor du har Naismith, og han kan dukke opp hvor som helst. Kanskje er det han som senker Liverpool på Goodison?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -