Everton og Barcelona har blitt godt kjent i sommer!

173

I dag ble Courtois presentert på Santiago Bernabeu som Real Madrids nye keeper. Samtidig kom bekreftelsen på at Yerry Mina og Andre Gomes har bestått den medisinske testen i Everton. Det forventes en snarlig bekreftelse på begge overgangene. Evertons representanter er i Barcelona for å sluttføre avtalen.

- Annonse -

Real Madrid har endelig klart å sluttføre forhandlingene med Courtois som har ønsket seg en overgang i lang tid. Det blir spennende å følge utvikling av keepersituasjonen i Real Madrid. De har nå 5 keepere. Navas, Casilla, Lunin og Zidane. Lunin ble signert tidligere i sommer. Keilor Navas er jo en god keeper, selv om de fleste vil rangere Courtois høyere. Navas har tidligere sagt at han vil kjempe om plassen, men det spørs vel om det kommer til å medføre mange kamper. Om Navas blir, så blir det trolig ingen kamper på Kiko Casilla som også er en god keeper.

Kepa, som var aktuell for Real Madrid i vinter ble i går klar for Chelsea. Athletic Bilbao har nå et keeperbehov, men de skal ihht. sine egne statutter kun ha spillere med baskiske røtter på laget.

Det har tydeligvis utviklet seg et godt forhold mellom Barcelona og Everton. Tidligere i sommer ble Lucas Digne klar for Everton. I dag har Yerry Mina og Andre Gomes gjennomført medisinsk test og vil etter all sannsynlighet bli bekreftet i ettermiddag. Digne er en god venstre back, men klarte aldri å vippe Jordi Alba ut av laget. Yerry Mina ble signert i vinter, men har aldri klart å etablere seg i midtforsvaret. Andre Gomes har ikke klart å etablere seg som Barcelona-spiller. Han har fått en del sjanser, men mangler noe. Everton har signert tre gode spillere som har gode muligheter for å gjøre det bra i Everton.

Sport.es skriver i dag at Barcelona og Ajax har kommet til en form for enighet om Frenkie de Jong. En ung gutt som Barcelona har ønsket seg lenge. Nå har Ajax sagt at han kan selges om Ajax ikke går videre til Champions League. Om de kvalifiserer seg vil de vurdere et salg etter sesongen.

 

 

Kommentarer

kommentarer