Evra er usikker på fremtiden

135

Venstre Backen vet ennå ikke om han forlenger med Juventus.

34-åringen Patrice Evra en stor bidragsyter  for de italienske mesterne Juventus denne sesongen. Franskmannens kontrakt utløper i sommer, og han vet fortsatt ikke  om han forlenger med «Den gamle dame».

– Jeg har ennå ikke tatt en avgjørelse rundt min fremtid, sier Evra til Gazzetta dello Sport. Mine to år i Juventus har vært veldig spesiell, vi skal diskutere om en mulig kontrakt i løpet av sommeren. Jeg må være ærlig med meg selv og Juventus.

Det er ingen problemer mellom oss. Det er bare en avgjørelse jeg må ta alene,fortsetter den tidligere Manchester United-spilleren. Evra kom til Juventus fra Manchester United i 2014. Italienerne betalte 11 millioner for den franske fotballspiller.

- Annonse -

Foto: Wikipedia Commons

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -