Evra og Neville kritiske til United-signering

429
Donny van de Beek. Bilde: Femke Kruize, Wikimedia.

Manchester United-legendene Patrice Evra og Gary Neville er kritiske til klubbens signering av Donny van de Beek.

Nederlandske Donny van de Beek ble kjøpt av Manchester United for rundt 450 millioner kroner forrige sommer. Etter overgangen fra Ajax, har midtbanespilleren imidlertid fått lite spilletid i sin nye klubb.

23-åringen har fått fire korte innhopp i Premier League, og har til sammen spilt 59 minutter i serien. I Champions League-kampen mot PSG fikk han to minutter. Han har kun spilt fra start i de to ligacupkampene mot Luton og Brighton.

Les også: 13-0! Historisk Ajax-seier i Eredivisie

- Annonse -

Etter at van de Beek ble sittende på benken mot Chelsea i nitti minutter, har de tidligere United-spillerne Patrice Evra og Gary Neville ytret kritikk mot klubbens signering av midtbanespilleren.

– Jeg har ikke noe imot gutten, men hvorfor har vi kjøpt ham? Han ser kampen fra tilskuerplassen hver gang. Vi trenger ham ikke, det er sannheten, sier Evra til Sky Sports.

Evras tidligere lagkamerat, Gary Neville, stiller også spørsmål ved bruken av nederlenderen.

– Han ser ikke ut til å være fremst i Ole Gunnar Solskjærs planer i alle kamper. Det er litt av et mysterium, og jo oftere han ikke starter, jo oftere han ikke kommer på banen, desto tenker du: ‘Ok, en spiller som kostet 40 millioner pund, vanligvis får du plass til ham i laget.’ For øyeblikket må han tenke: ‘Hva gjør jeg her?’, sier Neville.

Les også: Brasiliansk trener: Alisson kan være tilbake neste uke

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær er ikke enig i kritikken.

– Ikke bekymr deg over det. Han kommer til å få sine kamper. Ikke bekymr deg over det. Det er lett å si hvem som burde spille, og vanskeligere å si hvem som ikke burde spille, sier han til Sky Sports.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -