Falcao med hattrick for Monaco mot Bordeaux

84

Colombianeren Rademel Falcao var i storslag mot Bordeaux. Da dem enkelt valset over Bordeaux 4-0 på bortebane.

AS Monaco anført av Rademel Falcao kunne med seier over Bordeaux innta tabelltopp med seier. Allerede etter bare to minutter spilt av kampen gikk bortelaget opp i ledelsen etter fin prestasjon fra  Djibril Sidibé som enkelt satt ballen forbi keeperen til Bordeaux. Så i fra det femte minuttet og ut skulle alt handle om en viss Colombianer nemlig formsterke Rademel Falcao. Colombianeren banket inn 2-0  etter bare fem minutter spilt av den første omgangen. Flere mål ble det ikke i første omgangen, og lagene gikk til pause på 2-0 til gjestene.

I det 50 minuttet var Rademel Falcao frempå og scoret sitt andre for dagen.  Så i det 64 skulle altså hattricket komme, etter han scoret fra straffemerket. Fire minutter senere fikk Adam Ounas se det røde kortet, og hjemmelaget måtte spille resten av kampen med en mann mindre. Seieren gjør at Monaco blir på tabelltopp frem til søndag med sine 39 poeng. Nice har like mange poeng, og kan med seier over PSG ta tilbake førsteplassen om de slår PSG.