En fantastisk andre omgang sikret avansement

110

Borussia Mönchengladbach tok i mot Werder Bremen på Borussia-Park igår.

Gladbach tapte så det sang i helgens bortekamp mot Leverkusen hele 5-0. Men har før dette tapet ikke tapt noen kamper med sin nye trener. Werder Bremen har ikke vært i sitt ess gjennom hele høstsesongen og har kun 4 seiere på 16 kamper i Bundesliga.

Werder Bremen satte Pizarro ned på midtbanen slik at laget hadde 5 spillere på midtbanen som gjorde det vanskelig for Gladbach å bryte igjennom. Men det var Gladbach som startet ballet. Lars Stindl satte inn 1-0 målet etter pasning fra Thorgan Hazard. Dette ble også pauseresultatet og mange tenkte sitt at Gladbach kom til å ri av seg Bremen i kampen for avansement.

Men det tok ikke lang tid før Bremen svarte Gladbach. For etter 52 minutter sender Claudio Pizarro ballen til Janek Sternberg og det står 1-1, kampen er i full sving. Kun 6 minutter senere er det Jannik Vestergaard som har snudd kampen til 1-2. Bremen har vært sterke på bortebane i år og viser igjen at de er å regne med.

I det 63 minutt kommer Hrgota inn for Dahoud og han trenger kun 11 minutter på å endre kampbildet. For etter 74 minutter setter han inn utligningen til 2-2 og vi er tilbake til utgangspunktet igjen. Men det varer ikke lenge, for minutter etter kommer den gamle storscoreren Pizarro framover og setter inn 2-3 scoringen til full jubel for Bremen fansen. Gladbach må igjen komme fremover for å prøve å utligne for 2 gang i kampen. Men det vil ikke Ujah skal skje og setter inn 2-4 målet etter 78 minutter spill. Nå må Gladbach putte 2 mål på 12 minutter for å få forlengelse i kampen.

Det blir en redusering på slutten, men den kommer alt for seint. For i det 9e minutt er det igjen Hrgota som setter inn sin andre for dagen og reduserer til 3-4 til ingen hjelp. For Werder Bremen blir det seirende laget etter 6 mål thrilleren i 2 omgang.

Gladbach – Bremen 3-4 (1-0)

Mål: 1-0 Stindl 32?, 1-1 Sternberg 52?, 1-2 Vestergaard 58?, 2-2 Hrgota 74?, 2-3 Pizarro 75?, 2-4 Ujah 78?, 3-4 Hrgota 93?.

Gulekort: Dahoud, Stindl, Gladbach. Garcia, Bremen.

Tilskuere: 53 106

Innlegget En fantastisk andre omgang sikret avansement dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com