FC Köln forlenger med Timo Horn

156

Den tyske 1. Bundesliga-klubben FC Köln har forlenget kontrakten, med med klubbens lovende målvakt Timo Horn frem til sommeren 2022.

- Annonse -

Timo Horn har blitt spådd å få en lysende fremtid i karrieren sin, men foreløpig velger fremtidens landslagskeeper å fortsette karrieren sin i FC Köln. 23-åringen har nemlig underskrevet på en nu avtale med den tyske klubben, partene er kommet til enighet om en kontrakten frem til sommeren 2022. Det skriver klubben på sin hjemmeside. 

Horn har så langt spilt hele 156 kamper for FC Kölns førstelag, og har en rekke U-landskamper for Tyskland, og har dermed en meget solid CV. Hvor han under OL i Rio De Janeiro var med på å ta sølv i OL for Tyskland.

Timo Horn sa til klubbens nettside i et intervju 

– FC Köln  er min klubb og Köln har hjulpet meg voldsomt i min utvikling. Klubben har i løpet av de siste årene, tatt et voldsomt sprang fra og være en nesten klubb. Til å bli en stabil klubb i den øverste divisjonen i Tyskland. Og med det ønsker jeg å fortsette karrieren min her.

– Jeg er fortsatt ambisiøs og er overbevist om at vi kan oppnå mye sammen som klubb. Jeg takker for tilliten og er takknemlig for at klubben viser meg tilliten. Jeg ser frem til utfordringene fremover med mine lagkamerater og våre fantastiske fans.

Peter Stöger er fornøyd med at Horn forlenger

– Timo Horn er en utmerket keeper. Hans karriere i FC Kön er bemerkelsesverdig, og han er en ambisjoner i karrieren sin. Det er flott at han har valgt å fortsette i  FC Köln, sa FC Kölns hovedtrener Peter Stöger.

Kommentarer

kommentarer