Fc Show tok 3 poeng i seriepremieren

423

Jarl tok i mot Fc Show til sesongåpning på Jarlabanen Torsdag, men det var gjestene som stakk av med alle 3 poengene etter scoringer av Benjamin Pekmezovic og Rune Soltvedt.

Kampen startet bra for Showaguttene, etter 2 minutter er fjorårets trener Rune Soltvedt nære på å få pirket ballen i mål, men treffer akkurat ikke ballen. Men etter 14 minutter skulle endelig Show få sin etterlengtede scoring, Fredrik Gjerde slår corneren å etter litt klabb å babb inne i feltet får Benjamin Pekmezovic pirket inn ledelsen for gjestene.

2 minutt senere får Thomas Monsen Haugland ballen, han spiller den til Pekmezovic som sender ballen videre til Soltvedt å boom 0-2 på Jarlabanen. Fc Show var nære på ved flere annledninger, uten å få ballen i mål å dermed sto det 0-2 til pause.

2 omgang kontrollerte Show inn til 0-2 seier. Men Jarl var nære på ved 3-4 annledninger. Største muligheten fikk Thomas Skibeli da hele Jarlabanen trodde den gikk inn i mål, men den endte utfor målet.