Fc Show vant endelig over Hundvåg

691

En krigerkamp fra Fc Show sin side sikret de rosa sin første seier over erkerivalen Hundvåg. Etter at Daniel Håland ble matchvinner.

Kampen startet litt fram og tilbake, der show styrte kampen, etter 12 minutt kommer det innlegg fra høyre der Rune Soltvedt stanger bortelaget i ledelsen. Show fortsatte presset mot hjemmelaget å viste tydelig at de mente alvor med å komme hit. Lang ball i bakrom Daniel Håland, Hundvåg keeper Max Smolarski kommer ut mot Håland, men den lange spissen tar et steg til siden forbi keeper å så setter han inn 0-2 etter 18 minutt, å kampen så ut til å vær kjørt. Så får Fc Show tre skader på ganske kort tid, først trener Soltvedt, før toppscorer Håland forlater banen, mens sistemann som forlot banen med skade var Abdi Warsame. Eivind Haugsland, Anders Karlsen og Even Kravik kom inn for de tre guttene der.

I det show har hele spillet, det ser ut som det mer blir 0-3 enn 1-2 så svarer Henning Grønnes ved å redusere sekunder før pause å skaper spenning inn foran de siste 45.

Hundvåg fortsatte presset i 2 omgang, da de begynte å overta kampen mer og mer. Vondt ble til verre da Show kaptein Kittinan Kaeophu mister hodet å bryster ned Hundvåg spiller Nikolai Ramsland å får sitt 2 gule kort å dermed rødt kort etter kun 57 minutt. Hundvåg fortsatte presset uten å få hell, å dermed ebbet kampen ut i Fc Show sin vei, å 3 svært kjærkomne poeng.

Neste Uke er det duket for et skikkelig hatoppgjør når Fc Show tar i mot erkerivalen Sunde til en heidundrenes kamp.