Spania kan utestenges fra VM-2018

622

FIFA truer Spanias deltakelse i Russland 2018.
Spansk storavis El Pais melder at Forbundet har fått skriftlig advarsel fra FIFA pga politisk påvirkning på valget til RFEFs president.

Eks-sjef Angel Maria Villar ble arrestert i juli i fjor for korrupsjon og ble erstattet av Juan Luis Larrea.
Likevel har Consejo Superior de Deportes (Spanias idrettsråd) foreslått nytt presidentvalg. For rådet er kontrollert av regjering, mener FIFA dette bringer Forbundet sin selvstendighet i fare og derfor kan det straffes for det bryter reglene.

«Det kommer ikke til å skje»

Til sjuende og sist kan Spania til og med risikere å miste VM neste sommer.
Larrea mener likevel at dette er en umulig scenario, selv om han innrømmer at han skal møtes med FIFA-president Gianni Infantino og noen medlemmer av den spanske regjeringen.
«Ingen skal utestenge Spania fra verdenscup: det er helt absurd og det kommer ikke på tale – sa Larrea – Forbundet opererer normalt og landslaget har fortjent sin plass i VM. Hva vil de gjøre? Sende Italia i stedet?»

Nyhet har jo vekket interesse akkurat i Italia, som fortsatt ikke greier å akseptere sin skjebne.
For noen uker siden var Perus reise til Russland i fare, igjen for politisk press på forbundet, men til slutt gikk alt opp i røyk.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -