FIFA Womens world cup Gruppe C og D

186

Gruppe C og D har hatt sine første kamper

Gruppe C: Australia-Italia 1-2

En kamp som hadde det meste. Italia fikk et mål annullert på grunn av tvilsom offside. Australia tok ledelsen etter 22 min. Et straffespark som kaptein Kerr misset på men satte returen i mål. Italia eide annen omgang. Fikk nok et mål annullert, men Bonansea ordnet 1-1 etter 56 min og seiersmålet nesten fem min på overtid.

Brasil-Jamaica 3-0

En kamp der Brasil dominerte fullstendig. Cristiane ordnet tre mål og tre viktige poeng.

Gruppe D: England-Skottland 2-1

England dominerte før pause. Harris satte inn 1-0 på straffe og White ordnet 2-0. Skottene kom bedre med etter pause og fikk spenning i kampen, men det ble bare et trøstemål fra Emslie.

Argentina-Japan 0-0

En fryktelig kjedelig forestilling i Paris. Men det betyr at gruppa er meget åpen og her blir det spenning til siste kamp.