Filip Kostic er klar for Eintracht Frankfurt

285

Eintracht Frankfurt har reagert på de dårlige resultatene i cupkampene, og hentet Filip Kostic. Serberen kommer på lån fra Hamburger SV til 2020. Deretter har Frankfurt en kjøpsopsjon.

Frankfurt hadde startet dårlig i sesongen. Laget tapte supercupen 0-5 mot Bayern og røk ut av cupen etter 1-2-tapet mot Ulm. I Filip Kostic har klubben nå hentet en spiller som skal forbedre laget på vingene.

– I Filip Kostic får vi nettopp den spillertypen som vi trenger for vårt spill. Han er teknisk sterk, kjapp og målrettet. Filips kvaliteter er kjent for supporterne i hele Tyskland, sier Frankfurts sportsdirektør Bruno Hübner til klubbens nettside.

Kostic kom fra nederlandske FC Groningen til VfB Stuttgart i 2014. I 2016 gikk han til Hamburg etter at Stuttgart hadde rykket ned. Etter nedrykket med Hamburg i forrige sesong ønsket 25-åringen seg på nytt til en ny klubb, og nektet å være med i troppen for å kunne fokusere på forhandlinger.

- Annonse -

For Serbia har Kostic spilt 27 landskamper (to mål), tre av dem under VM i Russland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -