Fire stjerner med ny kontrakt i Bayern

163

Fire stjerner med ny kontrakt i Bayern

I dag har fire av de mest sentrale spillerne i Bayern München signert nye kontrakter med klubben. Dette gjelder Thomas Müller (bildet), Jerome Boateng og Javi Martinez som har signert fram til 2021, samt Xabi Alonso som blir i klubben ytterligere et år, fram til sommeren 2017.

«Vi er glade for at disse viktige spillerne har skrevet under på lange kontrakter. Thomas, Javi og Jerome vet hvordan vi skal vinne titler, også Champions League. Med dem sikrer vårt mannskap kvalitet og stabilitet på lang sikt, sier Bayern-sjef Karl Heinz Rummenige til klubbens egne nettsider.

I tillegg blir altså Xabi Alonso til 2017. Han vil være 36 år gammel når kontrakten går ut. Dette lukker samtidig for spekulasjonene om at han vil returnere til en av sine tidligere klubber, Liverpool eller Real Madrid.

«Jeg er meget tilfreds med at Xabi blir minst ennå i halvannet år. Han er med sin erfaring som verdensmester og Champions League-vinner, blitt en viktig del av FC Bayern München. Vi har denne uken hatt gode og harmoniske samtaler, sier Jan-Christian Dreesen, som er midlertidig stredfortreder som formann i FC Bayern.

- Annonse -

Innlegget Fire stjerner med ny kontrakt i Bayern dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -