FK Haugesund starter damelag

108
Haugesund stadion. Bilde: Hallgils2, Wikimedia.

FK Haugesund starter et damelag. Haugesunds kvinner spiller i serien fra og med 2022-sesongen.

– Styret i FK Haugesund har tatt initiativ til å etablere et eget damelag fra og med neste sesong. Sammen med de to moderklubbene har vi kommet et godt stykke på vei i arbeidet med å få på plass en plattform for satsingen og takket være ressurspersoner som brenner for damefotballen i de tre klubbene vil vi bruke tiden fremover på å utvikle denne ytterligere, sier styreleder i FK Haugesund, Leiv Helge Kaldheim, til klubbens hjemmeside.

Les også: Molde møter Granada

Klubben opplyser om at etableringen av damelaget skjer i samarbeid med moderklubbene SK Haugar og SK Djerv 1919. FK Haugesunds damelag skal overta plassen til SK Haugar, som for øyeblikket spiller på tredjenivået.

- Annonse -

– Historien gjentar seg og det er naturlig å trekke paralleller til da FK Haugesund ble etablert i 1993. Den gang fulgte vi samme modell og startet i daværende 2. divisjon. Fire år senere var vi en del av norsk fotballs fornemste selskap og det er klart at damelaget vårt også skal opp og frem i divisjonssystemet, sier Kaldheim.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -