Flaks eller dyktighet?

157

Flaks eller dyktighet?

De leder engelsk fotballs nest øverste divisjon og er favoritter til å rykke direkte opp igjen til Premier League. I går gikk Benitez menn på nytt seirende ut av en bortekamp, hvor de først lå under. Men dagens store snakkis er allikevel hvorvidt Mohamed Diamès fantastiske scoring var flaks eller ren dyktighet.

 

Newcastle spilte i går borte mot tabelltoer Brighton og som forventet ble det kriget fra start til slutt. Hjemmelaget kom best i gang etter at Glenn Murray satte inn en straffe etter bare kvarteret spilt. Men «Toons» har hatt for vane å kunne snu kampen under ledelse av Rafael Benitez, og gårdagens oppgjør ble intet unntak. Ti minutter før slutt fikk Newcastle corner og etter en svak klarering fra Brightons sisteskanse, fikk Daryl Murphy sendt avgårde en retur som endte opp hos Mohamed Diamè- som vakkert flikket ballen i krysset. Om det var helt med vilje såes det tvil om, men scoringen var uansett en nytelse å se på. Se høydepunktene og det spektakulære målet i videoen nedenfor.

https://www.youtube.com/watch?v=sts42E4cf64

- Annonse -

Like før slutt satte Ayoze Pérez inn det avgjørende målet som sikret Newcastle tre nye poeng, tre poeng som kan vise seg å bli svært viktig i kampen om direkte opprykk. Laget ligger nå to poeng foran gårdagens motstander på tabellen.

 

Tror du Newcastle klarer et direkte opprykk til Premier League?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -