Tilbake til Florida: «USA er et attraktivt marked for oss»

117

Tilbake til Florida: «USA er et attraktivt marked for oss»

Bayer Leverkusen vil tilbringe to uker, fra 3. til 16. januar, i Orlando i Florida i oppkjøringen til vårsesongen. De var på samme sted i fjor. I år skal de også delta i en utvidet Florida Cup.

«USA er et veldig attraktivt marked for oss og veldig interessant i et økonomisk perspektiv. Vi hadde en veldig positiv opplevelse på vår første reise dit og vi er sikker på at potensielle partnere og sponsorer kan utnytte denne internasjonale plattformen,» sier Michael Schede i Leverkusens ledelse til klubbens egne nettsider.

Forholdene og fasilitetene var helt perfekte på samme tid i fjor på Omni Resort i Championsgate. Spillere, trenere og ledere vil være på samme sted nå. De reiste fra Frankfurt søndag. Bayer Leverkusen har lagt ut flere flotte bilder på twitter, og melder om 15 varmegrader å trene i.

I umiddelbar nærhet til hotellet er det en rekke fotballbaner som klubben kan benytte.

- Annonse -

Laget skal møte amerikanske Sante Fe 10. januar og Porto Alegre fra Colombia 13. januar i treningskamp. I Florida Cup spiller alle to kamper hver, og vinneren er det laget som samler flest poeng, eventuelt er det målforskjell eller antall scorede mål som avgjør.

Innlegget Tilbake til Florida: «USA er et attraktivt marked for oss» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -