Ikke flytt til Saudi-Arabia: 15 års fengsel om du går i Barcelona-drakt

1337

Om du liker spillere som Messi, Suarez og gjengen? Da bør du ikke flytte til Saudi-Arabia, der kan du risikere 15 år i fengsel og opp til 1,3 millioner i bøter hvis du går i en Barcelona Drakt. 

I fjor solgte FC Barcelona spillerdrakter til rundt 1,9 millioner, det er den klubben som har solgt tredje beste av alle klubbene i verden, og verdens mest populære skjorter er ikke overraskende den rød-blå med nummer ti og Messi på ryggen. Men det er i et land du ikke bør gå i Barcelona drakt, det er Saudi-Arabia. Mye av hovedårsaken er på grunn av sponsorlogoen klubben har på drakten nemlig » Etihad Airways».

Saudi-Arabia,  er nemlig i konflikt med det landet klubben blir sponset av, og flyselskapet som har sitt hovedkontor i Qatar. Nå boikotter de nemlig alt som har med Qatar og omvendt, noe som betyr at Barcelonas skjorter med flyselskapet på brystet, er svartelistet i landet.

15 år i fengesel og bot

Nå skriver Daily Mail at Saudi-Arabia vil nå innføre straff hvis man har på seg en Barcelona trøye med Qatar Airways på. Og det er ingen mild straff, vi snakker om.

- Annonse -

Ifølge den britiske avisen er risikoen opp til 15 år i fengsel og opp til 1,3 millioner i bøter hvis de bærer noen av Barcelonas skjorter fra de siste fire sesongene som flyselskapet har sponset den spanske giganten klubben. Fra og med denne høsten, har klubben en ny sponsor, etter at Barcelona har signert en fireårskontrakt med den japanske e-handelsselskap. En kontrakt som er verdt rundt 525 millioner i året.

Ifølge Daily Mirror  mistenker Saudi-Arabia Qatar at de støtter ekstremistgrupper, og derfor velger de å  boikotte landet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -