Før kampen: AS Roma – SSC Napoli

152

25.04.2016

AS Roma – SSC Napoli. 15:00, Stadio Olimpico (Viasat Fotball)

AS Roma er vertskap når SSC Napoli kommer på besøk til Stadio Olimpico mandag ettermiddag, hvor gjestene ønsker å forsvare andreplassen på tabellen. Før kampen skiller det bare fem poeng mellom lagene på tabellen. Etter å ha vunnet åtte kamper tidligere i Serie A, har hjemmelaget kun vunnet to kamper på de siste fem serierundene.

Men i løpet av de fem siste kampene har evighetsmaskinen Francesco Totti kommet fra benken og scoret mål i uavgjort kampen mot Atalanta og to mål i 3-2 seieren mot Torino. Så langt ligger Luciano Spallettis gutter på en tredjeplass i Serie A, med 68 poeng etter 34 serierunder, det er fem poeng bak dagens motstander. Napoli er i rute til å bli direkte kvalifisert til Champions League med serielederen Juventus neste sesong, men hovedstadslaget er ni poeng Juventus og muligheten for et gull ser ut til å være over for dere tilfelle. Napoli har vunnet tre av sine fem siste Serie A-kampene onsdag ??banket de Bologna 6-0. Manolo Gabbiadini scoret de to første målene og Dries Mertens scoret hat-trick i kampen.

- Annonse -

 

Form: Roma (DWDDW) Napoli (WLWLW)

Forventet lagoppstilling: 

Roma: Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Perotti; Salah El Shaarawy

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -