Før kampen: Benfica – Bayern München

211

Det er klart for den siste kampen mellom disse to lagene. I morgen skal det avgjøres hvilken av disse to som går til semifinalen av årets Champions League.

Alt er åpent når Bayern München tarturen til Portugal for å spille den siste kampen mot Benfica på Estadio da Luz. Bayern vant den første kampen 1-0 etter et tidlig mål av Arturo Vidal, men etter kampen var over hadde Benfica-spillere mer en lov til å  være skuffet over at de ikke klarte å score et mål. Portugisisk hadde flere gode muligheter til å sette ballen bak Manuel Neuer og få et viktig bortemål, men dem manglet en del på kvaliteten foran målet, som ellers er det suverene topplaget i den portugisiske ligaen.

Denne helgen spilte Bayern borte mot VfB Stuttgart, hvor dem etter tre seire på rad med kun 1-0 seier, klarte å score tre mål. I en kamp som til slutt ble 1-3 til Bayern. Det var imidlertid ingen walkover for Bayern, som flere ganger i løpet av kampen var på hælene i forsvaret.   Selv om både Joshua Kimmich og David Alaba gjorde det ganske greitså mangler laget en sjef i forsvaret,  i form av Jerome Boateng, som er på vei tilbake fra skade.

Hvis du tror at Bayern bare enkelt kan ta seieren, da må du tro om igjen  denne kampen blir spennendel.. Benfica er ekstremt sterk, ikke bare hjemme, men generelt, og det er definitivt ikke usannsynlig at portugiserne tar en reprise av Porto sin prestasjon, som slo Bayern. Spørsmålet er om de kan holde tyskerne fra livet.

- Annonse -

Karantene og skader: Benfica klare seg uten toppscorer Jonas, som er ute grunnet karantene. I tillegg Julio Cesar og Nuno Santos som er skadet. Bayern  er uten Holger Badstuber og Jerome Boateng som er ute med skader, mens Medhi Benatia, Kingsley Coman og Arjen Robben er tvilsomt.

Forventet lagoppstillinger

Benfica (4-4-2): Ederson – Almeida, Lindelöf, Jardel, Eliseu – Guedes, Fejsa, Sanches, Gaitan – Jimenez, Mitroglu

Bayern München (4-1-4-1): Neuer – Lahm, Alaba, Martinez, Bernat – Vidal – Costa, Thiago, Müller, Ribery – Lewandowski

Tips: B

Kanal: Viasat Fotball

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -