FØR KAMPEN: FC Rostov – Rosenborg

463

Rosenborg-spillerne har reist på treningsleir til Marebella i spania, hvor dem i dag skal spille treningskamp mot det russiske laget FC Rostov.

FC Rostov har stort sett levd i skyggen av CSKA, Spartak, Lokomotiv, Zenit St. Petersburg og Anzji Makhatsjkala. Deres beste plassering i den russiske toppserien er en sjetteplass fra 1998. I 2013/2014-sesongen klarte de å ta seg til finalen i den russiske cupen, hvor de slo Krasnodar 6-5 etter straffer. Dette er deres eneste store triumf så langt.

Imidlertid har denne sesongen vært en opptur for klubben som kommer fra millionbyen Rostov-na-Donu i det sørvestlige Russland. Laget ligger på en solid 2.plass i den russiske Premier League, hvor dem også er bare tre poeng bak CSKA Moskva som leder serien.

– Anført av deres toppscorer Dimitrij Poloz med sine (7 mål). Laget sies å ha masse selvtillit før ettermiddagens møte med de norske seriemestrene. Laget har spilt tre treningskamper mot kinesiske Jiangsu Sainty (3-0 seier), Angolian Benfica Luanda (0-0) og Sør-koreanske Suwon (0-2 tap).

- Annonse -

Når det gjelder Rosenborg er det en ny mulighet til å få en oppreisning etter 2-1 tapet mot FCK i Danmark den 21. februar. På grunn av kampen mot FCK på onsdag, og flyturen ned fra Danmark, ble det bare en lett restitusjonstrening for spillerne mandag kveld.

Laget gjorde en god prestasjon mot sine skandinaviske naboer, men måtte se seg slått av et bedre lag, som var kommet lengre i forberedelsene til resten av sesongen. Den dårlige nyheten om at klubben må klare seg uten sin erfarne venstreback Micke Dorsin. Som strakk et leddbånd i venstre kneet på treningen, noe som gjør at han mister sesong starten. Spissen Matthías Vilhjálmsson har fått influensa, og er ikke med i kampen mot Rostov.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -