Før kampen: Manchester United – Fc Midtjylland

299

Før kampen: Manchester United – Fc Midtjylland

Midtjylland leder 2-1 etter første kamp.

Kritikken rundt Manchester United-manager Louis van Gaal har haglet siden desember. Laget slo Shrewsbury 3-0 i Fa-cupen mandag, men det skulle bare mangle at ikke Englands største klubb slo League One-laget. Derfor er den nederlandske manageren fortsatt under et massivt press.

Manchester-laget har bare vunnet 3 av sine siste 13 kamper i Premier League. I tillegg tapte de 2-1 i det første oppgjøret mot danske Midtjylland. At van Gaal enda sitter i sjefstolen på Old Trafford enda er kanskje utrolig, men relativt troverdige kilder i Manchester melder om en maktkamp blant de som styrer klubben om dagen. Derfor er det status-quo rundt manager-posten.

Alt annet enn seier og avansement mot Midtjylland er katastrofe for Manchester United og van Gaal vil kaste utpå sine beste menn. Det vil si, de vil kaste utpå de beste de har tilgjengelig. Skadelista til Manchester United teller hele 13 mann og van Gaal er nødt til å bruke flere spillere fra reservelaget, slik han også har måtte gjøre i flere kamper den siste tiden. Det holder med 1-0 seier for de røde djevlene, men sjansen for at de blir baklengsmål med den tilgjengelig backrekka er rimelig stor.

- Annonse -

I Danmark er det vinterpause. Midtjylland har bortsett fra første kamp mot United, ikke spilt en tellende kamp siden desember. Likevel klarte de å slå Manchester United hjemme i den første kampen.

Klubben ligger på en 3.plass i den danske Superligaen, fire poeng bak ledende Fc København. I det første oppgjøret viste de frem potensialet i laget sitt og seieren kunne fort vært større enn 2-1 også. En spiller som Pione Siste viste at det ikke kun er på Football Manager at talentet er stort. Den hurtige kantspilleren viste prov på strålende teknikk, fart og dribleferdigheter og mot det som sannsynligvis blir juniorer på sidebackene hos United kan dansken bli en avgjørende spiller i kveld.

Mulige lagoppstillinger:

Manchester United (4-2-3-1): Romero – Varela – McNair – Blind – Riley – Carrick, Herrera – Pereira, Mata, Memphis – Martial

Midtjylland (4-2-3-1): Andersen – Romer, Hansen, Bodurov, Novak – Olsson, Sparv – Kadlec, Hassan, Sisto – Pusic

Tips: U

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -