Før kampen: Southampton – West Ham

177

Før kampen: Southampton – West Ham

Southamptons siste kamper:

Norwich 1-0 Southampton
Southampton 2-0 Watford
Southampton 3-0 WBA
Man United 0-1 Southampton
Arsenal 0-0 Southampton

3-1-1

West Hams siste kamper:

- Annonse -

West Ham 2-0 Liverpool
Bournemouth 1-3 West Ham
Newcastle 2-1 West Ham
West Ham 2-2 Man City
West Ham 2-0 Aston Villa

3-1-1

Southampton har, etter å ha slitt gjennom desember, funnet tilbake til seg selv igjen. Med Fraser Forster tilbake i buret og et forsvar som har strammet seg opp, har nullene som så ofte kom i fjor kommet tilbake igjen. Klubben har etter de siste resultatene kommet seg helt opp til en 7.plass, plassen bak lørdagens motstander West Ham.

Med Grazino Pellè ute med skade, har det vært Shane Long som har vært The Saints’ mann på topp i det siste. Med Charlie Austin også inn portene på St.Marys, er plutselig kampen om en spissplass blitt langt, langt større. Austin ble matchvinner da de slo Manchester United på Old Trafford, og hvis han klarer å holde seg skadefri er det ingenting som tilsier at han ikke kommer til å bøtte inn mål også i Southampton. Det ender ofte uavgjort i oppgjørene mellom Southampton og West Ham på St.Marys. Hele 5 av de siste 6 oppgjørene har endt med poengdeling. Så gjenstår det å se om et for tiden gjerrig Southampton-lag klare å vippe oppgjøret til sitt favør denne gangen. Med seier vil de gjøre luken opp til West Ham betydelig mindre. Den er på 5 poeng før kampen.

West Ham har over lang tid prestert stabilt og godt. På de siste 11 kampene har klubben fra øst-London bare ett tap. Laget slet til tider mye med skader på de beste offensive spillerne, men solid forsvarsspill gjorde at poengene rant inn jevnt og trutt likevel. Med Dimitri Payet tilbake svinger det mye mer over det offensive hos The Hammers. Man skal heller ikke glemme skade-comebacket til Enner Valencia som også har gitt de noe nytt. Valencia har scoret 4 mål på de siste 5 kampene. En annen spiller som er i storform hos West Ham om dagen er Michail Antonio som kom fra Nottingham Forest i sommer. West Ham har imponerende 5-4-3 og 18-14 i målforskjell på bortebane denne sesongen. De er dermed ligaens fjerde beste bortelag, og de lager fort trøbbel for Southampton i denne flotte kvelds-kampen fra Premier League.

Skader & suspensjoner Southampton: Gardos, Targett og Rodriguez mister kampen for hjemmelaget. Charlie Austin er forventet å være tilbake, mens status på Steven Davis er 50/50 på om han rekker oppgjøret.

Skader & suspensjoner West Ham: Byram, Carroll og Ogbonna er alle usikre inn mot oppgjøret. Det samme er ny-signeringen Emmanuel Emenike på grunn av kampformen hans. Sakho, Jenkinson og Lanzini er garantert ute.

Odds-tips: X2 @2.05 (Betsafe)

Med uavgjort-historikken i oppgjørene på St.Marys mellom disse lagene i bakhodet, så finner man god verdi på dobbelsjansen nok en gang. West Hams gode bortestatistikk er også noe som støtter opp om denne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -