Før runde 29, La liga

143

Før vi ser på kampene denne runden, så tar vi litt rykter fra overgangsmarkedet. Real Madrid har lenge signalisert at de ønsker seg Lewandowski og også at de kan tenke seg å benytte seg av en tilbakekjøpsklausul for Morata. Iflg. Sport.es så har begge disse uttalt at de ikke ønsker en overgang til Real Madrid så lenge Ronaldo er der. Det ryktes i samme artikkel at Florentino Perez har bestemt seg for å selge Ronaldo til sommeren. Når dette kommer fra Barcelonabaserte Sport.es, så vet vi at de ikke har så mye til overs for Ronaldo, men de har også et innlegg med at CR7 kun har 2-3 venner i spillergruppen, og det er Ramos, Pepe og James. Uansett så er det logisk rent økonomisk at de selger Ronaldo. Han er 31 år, men de kan fremdeles få en ok pris for han.

I dag skriver as.com at Barcelona har blitt enige om å signere Denis Suarez fra Villareal til sommeren. Det ble bekreftet i går av sportsdirektøren i klubben.

 

Malaga mot Sporting Gijon spilte første kampen i runde 29 fredag. Hjemmelaget trengte en seier igjen. De har hatt litt stang ut i det siste. Malaga hadde et par viktige spillere ute. Keeper Kameni fikk en meniskskade sist og er ute i en måned. Camacho som er selve drivkraften i laget, var ute med karantene. Hjemmelaget vant oppgjøret med 1-0 etter scoring av Juanpi etter 25 minutter.

- Annonse -

Lørdag

Barcelona – Getafe. Det er ingen ting som tyder på at Getafe skal stoppe hjemmelagets seiersrekke. Hjemmelaget har Mascherano ute med karantene, og Busquets blir hvilt rapporteres det i dag, ellers så er de fleste tilgjengelige. 

Celta Vigo – Real Sociedad. Hjemmelaget gikk på en storsmell 7-1 mot Real Madrid forrige runde, men bør vel ha gode forutsetninger for å dra i land dette. Det er viktig i forhold til å sikre seg EL-billett til neste sesong. Bortelaget har Granero ute med karantene, det samme har Celtas Orellana.

Atletico Madrid – Deportivo La Coruna. Hjemmelaget er så klart favoritter her, og Deportivo har ikke vunnet på lenge. De spiller veldig mye uavgjort, men er ikke i noen god form for tiden. Hjemmelaget har Savic ute med skade, og Fernando Torres er tvilsom, men kan rekke det. Atletico har en viktig CL hjemme mot PSV (0-0 i første kamp) på tirsdag og det kan påvirke lagutaket til Simone. Men det er også viktig å beholde håpet i ligaen.

Rayo Vallecano – Eibar. Rayo er hele tiden i fare for å havne under streken. De trenger sårt alle de ponegene de kan få, og her er det en god mulighet. Eibar har falt av den siste tiden, og er absolutt mulig å slå for hjemmelaget.

Søndag

Levante – Valencia. Søndagens tidlig-kamp er et lokaloppgjør i Valencia. Hjemmelaget er i ferd med å miste grepet om å holde plassen. De ligger sist, men kanskje de kan mopbilisere litt ekstra i et byderby? Valencia er ikke umulig å slå, de er veldig ustabile. Valencia har også noen viktige spillere ute; Cheryshev ute en måned, Enzo Perez tvilsom og Aderlan Santos ute med karantene. Hjemmelaget kan overraske her!

Sevilla – Villareal. En godbit på søndag ettermiddag. Hjemmelaget ligger på 5. plass og har ikke gitt opp håpet om CL-plass og da er Villareal laget å slå. De ligger på 4. plass. Det skiller 8 poeng, så det MÅ bli seier her om de skal ha noen mulighet. Begge lag er i bra form, selv om Villareal tapte overraskende hjemme mot Las Palmas forrige uke. Bortelaget har Soldado ute med karantene og dos Santos og Garcia som fremdeles må vente en måneds tid. Sevilla har de fleste disponible. De som har vært skadet er i alle fall tilbake i trening.

Athletic Club – Betis. Athletic er i god form og er alltid vanskelige å slå hjemme. Betis har også hevet seg veldig de siste ukene og klatret bra på tabellen. Dett kan bli et veldig spennende oppgjør. Hjemmelaget har en lang liste med fravær, noe som kan bli vanskelig. Laporte og Balenziaga er ute med karantene. Inaki Williams er ute en måned. Tvilsomme er San Jose, Saborit og Gomez. Betis har Vargas ute med karantene, og Piccini ute resten av sesongen.  

Las Palmas – Real Madrid. Hjemmelaget har hevet seg og har 3 strake seire i ligaen, og de er ikke lette å slå hjemme. Real Madrid skal ta dette, alt annet vil være en bombe, men de må prestere. De kan ikke ta lett på denne kampen. Benzeman er ute et par uker til, og Bale er usikker. Han har trent på treningstudioet de siste dagene. 

Mandag

Granada – Espanyol. Runden avsluttes med et oppgjør som er viktig i nedrykksstriden. Granada ligger på nedrykk, mens Espanyol har vunnet et par kamper og skaffet seg et lite pusterom.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -