Før runden: Premier League på søndag og mandag

125

En gammel Tippeliga kjenning i scoringshumør, samt en ikke produserende Everton spiss er hva de to resterende kampene i runde 7 kan by på.

Søndag

Bare en kamp blir spilt på søndag i runde 7 og det er oppgjøret mellom Watford og Crystal Palace. Begge lag står med 9 poeng etter seks kamper og befinner seg midt på tabellen. Watford vant borte mot Newcastle i forrige runde med to mål av tidligere Tippeliga og Lyn kjenning Odion Ighalo. Spissen står med 4 mål på de første 6 kampene og har sammen med Troy Deeney dannet et fryktet spisspar i Premier League. Ighalo kom permanent til Watford i 2014 og har siden bøtter inn mål for London klubben. Sammen med nevnte Deeney herjet de to i Championship i fjor og nigerianske Ighalo noterte seg for 20 fulltreffere. Med 4 mål hittil i høst er den tidligere Lyn profilen den spilleren i Englands fire øverste divisjoner som har scoret flest mål (20) i kalenderåret 2015.

Crystal Palace derimot gikk på en sur smell mot Tottenham forrige helg. Et resultat som etter sjansestatistikken å lese burde ha endt med ett poeng til hvert av lagene. Bortelaget har hele syv spillere ute med skader deriblant Delaney, Dann, Ward og Jedinak. Gledelig for alle Crystal Palace fans er dog at Yannick Bolasie skrev under på en ny kontrakt i går.

- Annonse -

Watford kommer til kampen med høy selvtillit etter to seire på råd mot henholdsvis Swansea og Newcastle. Verdt er det også å nevne at hjemmelaget slipper inn få mål. Bare 5 baklengs har det blitt hittil i sesongen. Fremover på banen kan det absolutt forbedres og laget har ikke scoret mer enn 5 mål på de første 6 kampene. De må klare seg uten midtbane general Valon Behrami som soner karantene etter sitt røde kort mot Swansea.

En interessant statistikk å notere seg bak øret før lagene braker sammen er at Crystal Palace på de siste syv bortekampene har sanket 15 poeng. På hjemmebane har det bare blitt 13 poeng på de siste 12 kampene. Watford sin statistikk mot Crystal Palace er dog ikke altfor imponerende. Det har som regel endt med tap og de står med 1 triumf mot Palace i de siste 9 oppgjørene dem i mellom. Sist gang lagene møttes var i 2013, da endte det med poengdeling.

Kampstart: 17.00

Mandag

Rundens siste kamp utspiller seg på the Hawthorns hvor West Brom tar i mot Everton. Sistnevnte lag spilte 0-0 mot Swansea sist helg og for Everton sin del så skrives det meste om Lukaku for tiden. Den tidligere leiesoldaten i West Brom har hatt måltørke siden 15 august. Men han traff nettet i samme oppgjør forrige sesong og Martinez og co vil håpe at han gjør det samme på mandag.

Pulis sine menn gikk på et 3-0 tap i midtuka mot Norwich. I en kamp hvor Pulis roterte på laget. En spiller som Johnny Evans er trolig tilbake i startoppstillingen på mandag. For Everton derimot ser det ikke så lyst ut på midtstopperplass. John Stones hinket av banen da Everton eliminerte Reading fra videre deltakelse i ligacupen. Det skal være en 75% sjanse for at vi får se Stones fra start mot West Brom. Laget fra Liverpool må i tillegg klare seg uten Kevin Mirallas som fikk se det røde kortet mot Swansea.

West Brom bruker ikke å vinne mot Everton og har ikke innkassert tre poeng mot bortelaget i noen av de siste 5 oppgjørene. Skulle Everton klare å holde nullen mot West Brom vil det bli den fjerde bortekampen på råd de gjør nettopp det.

Kampstart: 21.00

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -