Før seriestart i Hønefoss

78
Foto: Hønefoss klubblogo

Undertegnede følger byens to lag. I damenes 1. divisjon og herrenes 3. divisjon.

Sillyseason er snart ferdig og begge lag har hatt en tung sesongoppkjøring.

Damene imponerte i sin første sesong i 1. divisjon i fjor med 2. plass. Så langt i år har damene slitt med mange skader og ikke fått det helt til. Årets første kamp endte med 0-2 for Grei. Så fulgte et mareritt av en kamp borte mot Frigg. Det ble 1-3 tap. I en noe redusert match mot Røa ble det 7-0 tap. Men de fikk en solid opptur med en 8-1 seier mot et lokalt guttelag. I dagens match stod 1. divisjons kollega Stabæk på motsatt side. Et sterkt lag, som rykket ned fra Toppserien, men de vill rett opp igjen. Hjemmelaget viste gode takter og hang bra med hele veien. Først med et par minutter igjen avgjorde gjestene kampen. Det endte 0-1. Et godt resultat, selv om det egentlig burde blitt uavgjort. 22. mars møtes lagene igjen til serieåpning i 1. divisjon.

Gutta i 3. divisjon fikk en sesong i fjor som var katastrofal først og utover høsten klatret de på tabellen. Årets oppkjøring har ikke vært mye å skryte av. Treningskampene har vist at leget vill, men ikke får det helt til. 3-2 tap for Flint i første kamp, etterfulgt av to tap og en uavgjort. Gårsdagens lokaloppgjør mot Gran fra 4. divisjon gav ingen gode svar. Det endte med 0-2 i sekken. Det er nok å rette opp frem mot seriestart i april.

- Annonse -

To lag det blir spennende å følge fremover denne våren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -