Forbundet: Copa del Rey-finalen må spilles med tilskuere

65
Copa del Rey Foto: wikipedia

Dato for den Spanske-cupfinalen er ennå ikke satt, men det blir etter koronakrisen er over, skriver det spanske fotballforbundet.

Athletic Bilbao og Real Sociedad møter hverandre i den spanske cupfinalen. Det er allerede etablert. Men når dette spilles er ikke gitt enda. Korona-krisen har forårsaket utstrakte suspensjoner i europeisk fotball, og frykten for å spre smitten har også gjort at mange kamper ble spilt uten tilskuere, og nå er de fleste ligaen satt på vent.  

Vil spille Cupfinalen med tilskuere

Forbundet ønsker at finalen i Copa del Rey-finalen skal spilles med tilskuere på tribunen. Vi kan ikke la en finale spilles for tomme tribuner i den spanske cupen, det sier presidenten i den spanske fotballforbundet. 

– Det er ingen dato akkurat nå. Vi så på 31. mai, og vi snakket med myndigheter rundt den datoen. Men etter det som har skjedd de siste 10 dagene, har gjort at vi  droppet det. Presidentene for  de to finalelagene, Athletic og Sociedad har satt seg ned ved forhandlingsbordet, og det er viktig å si at vi ønsker at kampen skal være med fansen, sier Luis Rubiales ifølge Goal .

Finalen i Copa del Rey spilles i Sevilla.

Kommentarer

kommentarer