Forsvarskrise for Borussia Dortmund

215

Samtlige av Borussia Dortmunds backer Lukasz Piszczek, Manuel Akanji, Marcel Schmelzer og Abdou Diallo er ute med skader.

De var heller ikke tilgjengelig i kampen mot VfL Wolfsburg i helgen, nå sier Borussia Dortmund trener Lucien Favre at klubben står ovenfor et problem. BVB har hatt en vanvittig start på årets sesong. Etter ni spilte kamper i Bundesliga leder de serien med fire poeng på Borussia Mönchengladbach og Bayern München. I helgen var de uten fire forsvarsspillere. Trener står ovenfor et stort problem, når han skal sette i sammen et lag til returkampen mot Atletico Madrid.

En som er bekreftet å være lenge borte fra fotballbanen er Abdou Diallo. Han vil nok være borte i et par uker,» sier Lucien Favre til Ruhr Nachrichten.

«Vi har et reelt problem.

Vi vet ennå ikke om Lukasz Piszczek, Manuel Akanji, Marcel Schmelzer blir spilleklar til Champions League-oppgjøret mot Atletico Madrid. Men vi jobber intenst med å få de på beina, og spilleklar.

- Annonse -
- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -