Fort ned på jorda etter seieren på Allianz Arena

156

I midtuken vant Mainz 2-1 mot Bayern München på Allianz Arena. Et sensasjonelt resultat all den tid Bayern er Bayern, og hadde vunnet alle sine 11 første seriekamper på hjemmebane denne sesongen.

I dag fikk Mainz besøk av Darmstadt – en rival som de ikke har møtt så ofte. Bare vel tre mil skiller de to byene som ligger like sør for Frankfurt. Der kom Mainz ned på jorda igjen, og måtte nøye seg med et skuffende 0-0-resultat.

Hjemmelaget var det klart beste i kampen og hadde tre-fire store sjanser, men ballen ville inn bak gjestenes keeper Christian Mathenia.

Selv etter at Giulio Donati (bildet) ble utvist for hjemmelaget etter 57 minutter da han liggende sparket ned Darmstadt-spilleren Sandro Wagner, var ikke de blå fra Darmstadt farlige.

- Annonse -

Darmstadt har nå tatt 19 poeng på bortebane denne sesongen, og det er kun Bayern München og Dortmund som har tatt flere. Likevel med bare sju poeng på hjemmebane er nykommerne i stor fare for å havne på nedrykksposisjon, de er to poeng foran Eintracht Frankfurt på play-off.

Mainz er nummer fem, men tapte to dyrebare poeng i kampen om Europa-cup neste sesong.

Kampfakta:
Mainz – Darmstadt 0-0 (0-0)
Gult kort: Jungwirth, Gondorf, Rajkovic, Niemeyer, Vrancic, Darmstadt
Rødt kort: Donati (57. min), Mainz
Tilskuere: 34.000

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -