Fotballekspertene bommet

225

Man.Utd-Man.City
Forrige søndag fikk Manchester City vist frem sin styrke da de til tider rundspilte byrival, United. I kjølevannet av et høyt City-press, faller Gabriel Jesus i feltet. City roper naturligvis på straffe, men dommer er nådeløs og lar spillet gå.

Dette blir naturligvis også tatt opp i pausa. Der Tv2s eksperter mener det er en ganske klar straffe etter å ha sett klippet av Jesus i feltet flere ganger. Tv2 ansatte tidligere toppdommer, Mark Clattenburg, i forkant av denne sesongen. I et intervju med The Times sa han sin mening om saken. Hadde han vært i studio, da hadde nok også meningene vært annerledes.

Intervju med The Times
Jesus gikk i bakken i en duell med Chris Smalling i Uniteds straffefelt og tidligere toppdommer Mark Clattenburg sier til The Times at det var filming av City-spissen som bør få konsekvenser.

– Det er filming av Gabriel Jesus. Om det er kontakt med Chris Smalling, så er den minimal. Han vrir kroppen for å få det til å se ut som om han har blitt felt, men det er rent skuespill, sier Clattenburg.

Den tidligere dommeren tror episoden kan få etterspill for City-spilleren.

Før denne sesongen innførte FA en ny regel der man har muligheten til å straffe spillere i ettertid som har filmet seg til straffespark eller fått en motspiller utvist ved å filme.

Men Jesus fikk ikke straffe, ei heller gult kort for filming, men Clattenburg tror det likevel kan resultere i karantene for Jesus. I så fall kan noen av kampene i det hektiske juleprogrammet ryke.

– Jeg tror tv-bildene kommer til å bli vurdert i ettertid og det blir interessant, sier Clattenburg.

Oppsumering
Det som ble omtalt som en klar straffe av fotballekspertene til Tv2 blir sett på som potensiell karantene for Jesus.
Hvem skal man tro? Fotballdommeren som kanskje var verdens beste, eller Erik Thorstvedt og co?

Kommentarer

kommentarer